De beste brokers – Hier kunt u Litecoin handelen

In het rijk van cryptovaluta is Bitcoin de onomstreden koning. Maar meer en meer gebruikers wijken uit naar alternatieven. Bijzonder geliefd is de online valuta Litecoin. Ook deze kan niet slechts voor online aankopen verworven worden, maar is ook door middel van diverse brokers te verhandelen, vooral de broker eToro kan daarbij het meeste overtuigen. Hieronder een overzicht van de beste crypto brokers in 2018

Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Beste Broker 2018
 • Veel betaalmethoden
 • 24/7 Klantendienst
 • Beste App 2018
 • Grote keuze crypto's
  Beginnen handelen > Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Lage Provisie
 • Bekend van TV
 • Dagelijks nieuws
  Beginnen handelen >Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Goede support
 • Wereldwijd Bekend
 • 24/7 Klantendienst
  Beginnen handelen > Review lezen

Litecoin Trading

Litecoins kunnen op verschillende manieren verhandeld worden. Geliefd zijn hiervoor bijvoorbeeld CFD’s. Maar ook bepaalde Forex brokers bieden de valutahandel met Litecoins aan. In beide gevallen kan men Long of Short posities aangaan. Men moet zich echter volledig met deze soort handel bezighouden, om de eigenaardigheden van deze trades goed te kunnen beoordelen. Bij vele aanbieders staan ook verschillende hefbomen ter beschikking.

Deze zijn echter niet meteen aan te bevelen aan beginners, omdat ze naast de verhoogde winstkansen ook een drastisch groter risico betekenen. Verder is de keuze van een goede aanbieder van groot belang. De regulering van een Litecoin broker moet binnen de EU plaatsvinden. Zo kunnen de hoge standaarden van de Europese regelgeving gewaarborgd worden.

Verder is het platform van niet te onderschatten belang, net als de beschikbaarheid van mobiele trading apps. Wanneer men dan nog een goede klantenservice ter beschikking heeft, staat er niet veel meer in de weg voor de handel met Litecoin. Men kan natuurlijk ook op het idee komen, eenvoudigweg een groot aantal Litecoins op de normale manier te verwerven. Men moet hier echter ook altijd aan de gevaren van de online wereld denken.

Wanneer namelijk de persoonlijke server en de eigen toegang gehackt worden, hebben vreemden plotseling toegang tot deze investering. Veiligheid speelt daarbij een wezenlijke rol, wanneer het om de handel met Litecoins gaat. Potentieel kunnen hier derivaten en online brokers van tevoren een antwoord bieden. Hier zijn in de regel slechts grote veiligheiden ingericht, maar onder omstandigheden zal men helemaal niks van de waarde zelf verwerven, maar kan slechts van de waardeontwikkeling profiteren.

Eigenschappen van de online valuta

Ook Litecoin is een digitale valuta, die op het Peer to Peer principe rust. Daarmee staat het zoals Bitcoin bekend als een cryptovaluta. De makers van Litecoins wilden echter klaarblijkelijk een nog stabielere en effectievere online valuta in het leven roepen. Daarmee komen andere wallen en veiligheidsfactoren kijken en ook de beschikbaarheid verschilt voor de beide betaalmiddelen nog behoorlijk.

In het jaar 2013 was er een interessante ontwikkeling. Wie hier vroegtijdig Litecoins voor een cent inkocht, kan geprofiteerd hebben van grote winsten, omdat enige tijd later de waarde van een Litecoin al bij $20 lag. Natuurlijk is niet gezegd, dat zulke ontwikkelingen zich herhalen, maar wanneer men kijkt naar de wereldwijde netwerkvorming tussen verschillende producten, instituten en levensgebieden, zo is het zeer mogelijk, dat de online valuta ook actueel nog goedkoop te krijgen is.

Het is dus ook voor eenvoudige investeerders mogelijk, met deze digitale valuta te handelen. Men heeft hiervoor slechts geschikte brokers nodig, en het kan in principe van start gaan. Vooraf moeten de gebruikers echter over de precieze eigenschappen van de verschillende crypto trades en valuta informatie inwinnen. Slechts op basis van goede kennis kan men verstandige beslissingen treffen.

Conclusie

De markt van cryptocurrencies zit in een enorme groeifase. Wie in deze valuta van de toekomst wil investeren komt al snel uit bij projecten zoals Litecoin met een sterk en gerespecteerd ontwikkelingsteam. Via 1 van de bovenstaande goedgekeurde aanbieders kan men eenvoudig en snel investeren. Etoro is momenteel de broker met het gemakkelijkst te gebruiken platform om niet enkel te investeren in Litecoin, maar ook in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bekijk hier het aanbod van >>>eToro<<<

Share This