De beste Ethereum brokers– Hier kan u Ethereum kopen en handelen

 Net als Bitcoin, kent Ethereum een ongeziene groei de afgelopen maanden. Steeds meer mensen vragen zich af hoe ook zij in ethereum kunnen investeren. Hieronder Vergelijken we de beste Ethereum brokers van deze maand. Wil ook jij Ethereum kopen / handelen / traden? Dat kan je hier: 

Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Beste Broker 2018
 • Veel betaalmethoden
 • 24/7 Klantendienst
 • Beste App 2018
 • Grote keuze crypto's
  Beginnen handelen > Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Lage Provisie
 • Bekend van TV
 • Dagelijks nieuws
  Beginnen handelen >Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Goede support
 • Wereldwijd Bekend
 • 24/7 Klantendienst
  Beginnen handelen > Review lezen

Ethereum Trading

Vele handelaren zullen mogelijk daadwerkelijk aan Bitcoin denken. Deze online valuta werd al in 2009 gestart en kon sindsdien drastisch in waarde stijgen. Veel gebruikers kozen er namelijk voor gebruik te maken van dit digitale aanbod als alternatief voor de grote valuta van deze wereld.

Of het voor Ethereum (ok wel gekend als ether) een soortgelijk succesverhaal zal zijn, zal de tijd leren. Mogelijk heeft men hier echter daadwerkelijk een lonende investering voor zich liggen. De valuta is namelijk gebaseerd op de Blockchain technologie. Voor velen ligt hier de ware toekomst van het internet.

Ook Bitcoin is sinds het begin op deze technologie gebaseerd. Natuurlijk is het altijd moeilijk te voorspellen, hoe zich bepaalde waarden zullen ontwikkelen, Ethereum is echter een interessant product, waar tenminste naar gekeken moet worden. Ondertussen is de dagelijkse handel met Ethereum gemeengoed. Net als in de valutahandel kan men hier dus ook Long en Short posities aangaan en Ether tegen andere valuta afwegen.

Men heeft hier dus met een soort online valuta te maken, die niet slechts een betaalmiddel is, maar aan de server en rekenkracht van deelnemers gekoppeld is. Een dergelijke vorm van digitale valuta is nieuw. Wie zich dus met zo’n investering in wil laten, moet zich een beetje intensiever in de thematiek inlezen en toetsen, of men hier mogelijk van kan profiteren.

Door Ethereum ontstaat een echte circulatie op het internet, die door de valuta en rekenkracht aangedreven wordt. Zo verkoopt men dus ook niet meer zijn persoonlijke gegevens, maar kan men genieten van een veilig en stabiel internet. Wie wil meedoen, heeft natuurlijk een speciale broker nodig.

Wat is Ethereum?

Ethereum verschilt van het Bitcoin principe op een wezenlijke manier: Het gaat hierbij niet alleen om een uitsluitende valuta op het internet, maar om een zogenaamd Blockchain concept voor software. Het gaat erom, programma’s door een decentraal beheer tegen verschillende aanvallen van buiten, censuur of ook bedrog en fouten te beschermen.  De rekenkracht die nodig is voor online zoekopdrachten en andere diensten, wordt daardoor vanuit verschillende toegangspunten geleverd.

De computers hebben tot op de aanvraag aan toe geen data van gebruikers, maar slechts Ether punten. Deze worden weer door gebruikers, die de aanvraag gedaan hebben betaalt. Wie zijn computer of zijn netwerk dus voor de rekenkracht vrijgeeft, kan zulke punten dus ook zelf verdienen, en deze dan voor eigen gebruik gebruiken. De waarde van Ethereum komt dus voort uit het gebruik van verschillende online diensten.

Grote centrale servers worden zo overbodig en dit heeft tot gevolg dat de cryptovaluta steeds populairder wordt. Hoe meer bekendheid ze krijgt, hoe hoger de waarde logischerwijze wordt. Zo zijn er ook steeds meer privé handelaren die zich inlaten met crypto trading en Ethereum inkopen, omdat ze hopen op een positieve investering.

Conclusie

Applicaties, toestellen en allerhande internet toepassingen verbinden onze wereld elke dag meer en meer. Ethereum kan het blockchain platform van de toekomst worden die deze verbonden wereld mogelijk maakt. De ethereum munteenheid “Ether” is daarbij zo’n beetje het smeermiddel van deze blockchain technologie. Veel experts zien hier een veelbelovende branche en een lonende investering.
Als investeerder kan je inspelen op de groei van het ethereum platform door bij 1 van de bovenstaande goedgekeurde brokers in ethereum te investeren. Uit bovenstaande aanbieders is eToro momenteel de broker met het gemakkelijkst te gebruiken platform om niet enkel te investeren in Ethereum, maar ook in Bitcoin, Litecoin en andere cryptocurrencies. Bekijk hier het aanbod van >>>eToro<<<

Share This