De beste Bitcoin brokers– Hier kan u Bitcoin kopen en handelen

Er is geen enkele andere valuta die de afgelopen maanden zo sterk in waarde is gestegen als Bitcoin. Door deze sterke groei zijn bitcoins zeer populair bij online kopers. Hieronder vergelijken we de beste bitcoin brokers van deze maand, en helpen we u bij de keuze van de juiste bitcoin broker:

Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Beste Broker 2018
 • Veel betaalmethoden
 • 24/7 Klantendienst
 • Beste App 2018
 • Grote keuze crypto's
  Beginnen handelen > Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Lage Provisie
 • Bekend van TV
 • Dagelijks nieuws
  Beginnen handelen >Review lezen
Aanbieder Score Eigenschappen Klantendienst Demo Account App Info
 • Goede support
 • Wereldwijd Bekend
 • 24/7 Klantendienst
  Beginnen handelen > Review lezen

Bitcoin Trading

In vakkringen spreekt men bij Bitcoin ook van een cryptovaluta. Wie dus met deze waarde handelt, laat zich in met het zogenaamde crypto trading. Doordat de vraag in de laatste tijd sterk toegenomen is, is de omrekenkoers van de Bitcoin naar andere valuta sterk gestegen.

Powered by Crytptocurrency All-in-One Data by CryptoCompare API

De waarde van de valuta volgt namelijk de echte marktlogica en de vraag ernaar is drastisch gegroeid. Wie met deze asset wil handelen, kan zich oriënteren op de deviezenmarkt  Men weegt dus de bitcoin tegenover een andere valuta en kan op die manier de internet valuta door Long- of Short posities in- en verkopen en daarmee goede winsten verkrijgen.

Bitcoins hebben dus intrede tot ons leven gedaan, en men doet er goed aan de waarde van deze valuta te volgen. Want interessant genoeg verhoudt de Bitcoin zich niet veel anders als andere valuta. Ze zijn wel zwaar afhankelijk van de beslissingen van centrale banken, kunnen echter als stabiele instantie gelden en hun waarde bepalen aan de hand van de daling dan wel de stijging van de waarde van andere deviezen. Wie zich dus al eens eerder met Forex papieren beziggehouden heeft, zou Bitcoins een zeer interessant product kunnen vinden. Of het na de afgelopen succesperiode nog steeds loont te investeren, hangt af van de timing van de gebruiker en de toekomstige vraag.

Geschiedenis en werking

Het eerste idee voor de Bitcoin ontstond reeds in het jaar 1998, het netwerk ging echter van start op 3 januari 2009. Toen werden de eerste 50 bitcoins uitgegeven. Deze betaalwijze is in wezen het decentrale beheer van goederen op een computernetwerk van verschillende gebruikers. Deze gebruikers hebben een software, die het netwerk onafhankelijk maakt van individuele servers. Daarmee worden geen speciale data aan één enkele centrale server overgedragen, er wordt alleen een soort gemeenschappelijk systeem opgezet, dat veilige en anonieme betalingen toelaat.

Ook ligt de Bitcoin valuta voor zover het principe en concept aan de basis van de Blockchain. De databank voedt zich dus uit een peer to peer netwerk, waarbij alle samenhangende computers door het programma verbonden worden. Dit maakte Bitcoin in de afgelopen jaren een van de meest geliefde betaalwijzen van het internet. Dit is helemaal verrassend, wanneer men bedenkt dat dit geld geheel virtueel is.

Door de software worden de bedragen en overschrijvingen gecodeerd uitgegeven en zorgen op die manier voor de nodige veiligheid in het betalingsverkeer. Ook bij het gebruik van Bitcoin moet men echter niet vergeten persoonlijke beschermingsmaatregelen te treffen. Tenslotte zijn de gegevens in de digitale wallet opgeslagen, en moeten dus tegen ingrepen door vreemden, verlies, ingrepen door hackers en ook schadelijke software beschermd worden.

Manieren van gebruik

De gebruiker bezit dus een crediet in een digitale portemonnee. Dit kan hij gebruiken voor betalingen op het internet. Transacties worden verwerkt door een netwerk van diverse computers. Er is dus geen centrale beheerder, die kwetsbaar is voor aanvallen van hackers en fouten. Dit principe kon in de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe gebruikers overtuigen.

Met behulp van complexe technologieën en codes wordt ervoor gezorgd, dat online overschrijvingen veilig zijn en uitsluitend door de eigenaar van de Bitcoin uitgevoerd kunnen worden. Bitcoins kunnen dus ook zeer nuttig zijn, wanneer men op het internet bepaalde producten of diensten afnemen wil. De echte wereld heeft echter ook al lang op de digitale valuta gereageerd. Ondertussen zijn er ook talrijke winkels, hotels en restaurants, die bitcoins als gemeenschappelijk betaalmiddel accepteren.

Zo is het de internet valuta daadwerkelijk gelukt om de stap vanuit het net naar de voetgangerszone te maken. Niet alleen de grote online bedrijven bieden nu Bitcoin als betaalmiddel aan, maar ook steeds meer kleine bedrijven en winkels. Het is een kwestie van afwegen van traders of dit succesverhaal verder geschreven kan worden en de waarde van Bitcoins ook in te toekomst nog kan stijgen.

Conclusie

Bitcoin is een echt succesverhaal van het internet. De online valuta is gebaseerd op het idee van een vrij internet, dat onafhankelijk van individuele bedrijven en servers vormgegeven kan worden.

Dat het Blockchain principe functioneert, kan snel en gemakkelijk aan de stijging in waarde van bitcoin afgelezen worden. Wie hier vroegtijdig in geïnvesteerd heeft, zou daardoor een klein vermogen opgebouwd kunnen hebben. Wie nu wil starten kan bij bovenstaande brokers via verschillende betaalmethoden starten met crypto trading. Beste Broker van de maand >>>eToro<<<

Share This